Neurofeedback
Győr

Árak

ELSŐ KONZULTÁCIÓ

KONZULTÁCIÓ + ANAMNÉZIS + PRÓBAFELHELYEZÉS

15 000 Ft

A konzultációt követően egy elektronikus anamnézis kérdőívet küldünk e-mailben.

Az első alkalomra kérjük, kitöltött kérdőívet már minimum 2 nappal az érkezés előtt e-mailben visszaküldeni vagy legkésőbb nyomtatva elhozni.

Valamint a szívesen nézett mesefilmekkel, filmekkel érkezni, mert enélkül nem tudjuk a tréninget kivitelezni.

Ezt pendrive- on, CD-n kérjük. Előzetes egyeztetés esetén egy magadott linkről le tudjuk tölteni.

A teljesítménymérés (figyelemmérés) árát az első konzultázió nem tartalmazza

(Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák)

1 ALKALOM

8500 Ft

Egy kezelés ára

10 ALKALMAS BÉRLET

75 000 Ft

Tíz kezelés ára

20 ALKALMAS BÉRLET

140 000 Ft

Húsz kezelés ára

TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

10 000 Ft

Figyelemmérés 10 éves életkor felett

Különösen hasznos ADHD és teljesítményfokozás tréning esetén (sport, csúcsteljesítmény)

Kedvezmények

40-60 alkalmas tréning sorozat

20 alkalmanként az utolsó kezelést követően egy kezelés díjmentes.

Testvérkedvezmény 30% a 2. és a további gyermekekre

A testvérekre vonatkozó kedvezmény az első gyermek első terápiás tervében szereplő alkalmainak az össz mennyiségével megegyező alkalomszámra vonatkozik.

A testvérkedvezmény az első testvér terápiájának kezdetétől 6 hónapig vehető igénybe. Tehát a következő testvér terápiáját 6 hónapon belül meg kell kezdeni. A 3. testvér terápiáját a 2. testvérkezdési időpontjához kell viszonyítani.

Családi kedvezmény 35% a 2. és a további családtagokra

A családi kedvezmény akkor érvényesíthető, ha 3 fős család esetén min. 1 fő kiskorú gyermek.

Családtagok esetén maximális létszám 5 fő, ebből 2 fő gyermek+2 fő szülő + 1 fő egyéb családtag. A családi kedvezmény az első családtag első terápiás tervében szereplő össz alkalmainak a mennyiségével megegyező alkalomszámra vonatkozik.

A családi kedvezmény az első családtag terápiájának kezdetétől 6 hónapig vehető igénybe. Tehát a következő családtag terápiáját 6 hónapon belül meg kell kezdeni. A 3. családtag terápiáját a 2. családtag kezdési időpontjához kell viszonyítani és így tovább.

Megjegyzések

Kiskorú kliens tréningje

A tréning ideje alatt a tréningszobában csak a trénelt kliens és nagykorú hozzátartozó kísérői tartózkodhatnak, maximum 2 fő hozzátartozó kísérő.

Kiskorú kliens esetén 1 fő nagykorú hozzátartozó jelenléte kötelező.

Kiskorú testvér bent tartózkodása a tréning kivitelezését nem teszi ehetővé. A gyermek kliensek a várakozási időben, valamint a testvérek a tréning ideje alatt a játszószobában nagykorú hozzátartozó felügyelete mellett tartózkodhatnak. Fentiektől egyéni mérlegelés alapján el tudunk térni.

Gyermekfelügyelet kísérő kiskorú testvérek esetén

Szükség esetén előzetes egyeztetést követően játszószobai gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani testvérek számára a tréning ideje alatt. Ennek díját a tréning díja nem tartalmazza. Ettől egyéni mérlegelés alapján el tudunk térni.

Lemondás

A tréning lemondására betegség, családi körülmény miatt kerülhet sor. A lemondást legkésőbb 24 órával a tréning időpontja előtt kérjük sms-ben, e-mailen, telefonon, FB-üzenetben jelezni. Amennyiben a lemondás a tréning napján történik, vagy a kliens a tréning időpontjában nem jelenik meg, úgy a lemondást a bérletből nem tudjuk figyelembe venni.

 

Fenti szabályozás a tréning hatékony kivitelezését és a kliensek, illetve a helyszín és berendezéseinek a biztonságát szolgálja.

Megértésüket köszönjük!